Circular 09/24 Assumpte: Acreditació de competències professionals

Benvolgut associat/da,

ACORDJOC, com a soci col.lectiu de PIMEC, ha assistit a la reunió sobre l’acreditació de competències professionals, organitzada per la patronal. Ens hem informat i pensem que és una qüestió que pot ser del vostre interès si teniu personal treballant a la vostra empresa que està format en una feina, però no té titulació acadèmica o no té acreditada la seva formació.

El Servei d’Acreditació de Competències Professionals és un servei gestionat des de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, creat per professionalitzar els sectors i els oficis, seguint directrius de la Unió Europea. Compta amb finançament de fons Next Generation de la Unió Europea.

El servei ofereix al treballador l’oportunitat d’aconseguir una certificació oficial que reconeix les competències professionals assolides a través de l’experiència laboral o a través de formació no reglada oficialment, i a l’empresa, l’oportunitat de poder garantir un servei professional de qualitat, identificar el talent i millorar la productivitat i competitivitat.

Podeu consultar la Guia per a l’acreditació al següent enllaç: Acreditacio_competencies_massiu

Podeu contactar per realitzar les consultes que considereu a través del formulari: https://forms.office.com/e/bFmvSwe032?origin=lprLink

 

Restem com sempre a la vostra disposició

 

Atentament,

Rosa Riera